En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bize her gün engelli

Dünya engelliler günü dolayısıyla Sakatlar Derneği Kırıkkale Temsilciliğinin düzenlediği programa katılan Türk Kızılay Kırıkkale şubesi engelli kardeşlerimizin yanında olduğunu gösterdi.
Bu haber 465 kere okunmuş. 05.12.2019 Perşembe 10:16

ENGELLİLER GÜNÜ

Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İŞLER Engelli kardeşlerimizin dünya engelliler gününü kutlayarak şunları söyledi: “Dünya engelliler günü dolayısıyla Sakatlar Derneği Kırıkkale Temsilciliğinin düzenlediği programa katıldık. Oradaki engelli kardeşlerimize bizim için her gün engelliler günü olduğunu söyleyerek Engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ettik. Gördüğümüz güzel çalışmayla Engellerin beyin ve kalplerde olduğunu bir kez daha idrak ettik.''

 

BİLGİLER VERİLDİ

Açıklamasına devam eden başkan İŞLER “Aynı zamanda Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak yıl içinde yaptığımız faaliyetlerde engelli kardeşlerimizin de yardımlarına koştuk. Doğuştan yürüyemeyen 40 yaşındaki kardeşimizin bozulan akülü arabasını tamir ettirerek tekrar hayata bağlanmasını sağladık, yine yatağa bağlı yaşan engelli kardeşimize tekerlekli sandalye alarak dışarıda gezerken ki sevincine ortak olduk yine bir çok engelli kardeşlerimize sıfır tip elbise yardımında bulunduk ve onlara bütün sıkıntılarınızı çekinmeden bizimle paylaşın diyerek onlara bizim için sadece bir gün değil her gün engelliler günü olduğunu belirttik.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir