En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birlikte piknik yaptılar

Milli Eğitim camiasının öğretmen ve idarecileri hafta sonu kent ormanında buluşarak piknik havasında yürüyüş yaptılar. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin de katıldığı hafta sonu yürüyüşünde eğitimciler arasında doğal bir ortamda diyaloglar gerçekleş
Bu haber 915 kere okunmuş. 24.04.2018 Salı 14:35

TÜFEKÇİ FARKINI ORTAYA KOYDU

Her iki sendika üyelerinin de katıldığı yürüyüşe ilgi fazla oldu. Gaziantep te yaptığı farklı etkinlikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yeni Milli eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Kırıkkale’de fark yaratacağa benziyor. Beraberindeki Müdür yardımcıları ve okul müdürleri ile birlikte zirveye çıkan Yeni Müdür, bugün sporda zirveye çıktık inanıyorum ki ilerleyen dönemlerde de eğitimde de bu değerli arkadaşlar ile Türkiye sıralamasında zirveye çıkacağız ifadelerini kullandı.

 

İDARECİLER VE ÖĞRETMENLER KATILDI

Kırıkkale’nin çok güzel bir il olduğuna değinen Müdür Tüfekçi, açıkçası Kırıkkale’ye geldiğimde bu şehre alışıp alışmamak konusunda endişelerim vardı. Ancak bugün görüyorum ki bu endişelerim kırılmış durumda, güzel bir ekiple çalıştığımın kanısındayım. Bu yürüyüş bunun en güzel örneğidir, bir anda karar verdik ve bir anda zirveye çıktık. Bugün burada olan bütün eğitimci arkadaşlarımıza, meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün dediğim gibi dağın zirvesindeyiz, yarın eğitimin zirvesinde olacağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir