En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birlikte başardık

10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü münasebetiyle Kırıkkale'nin yerel ve ulusal gazetecilerini akşam yemeğinde ağırlayan...
Bu haber 370 kere okunmuş. 22.01.2021 Cuma 17:00

10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü münasebetiyle Kırıkkale'nin yerel ve ulusal gazetecilerini akşam yemeğinde ağırlayan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, göreve geldiği 18 ay süresince yaptığı icraatları değerlendirdi. Başkan Tekin, 18 Ayda Bahşılılı vatandaşlarla birlikte Bahşılı'ya güzel hizmetler kazandırdıklarını dile getirdi.

 

 

 

 

ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 18 ayda en büyük problemlerinden birinin su olduğu getirdi. Tekin, " İlçemizin ihtiyacı olan su çalışmalarımız aralıksız devam etti. İlçemize dağ suyu kalitesinde su temin ettik. Memba suyu kalitesindeki su bir hat yardımı ile ilçeye aktarıldı. Belediyemiz ilk üç aylık çalışma ile su arızalarını giderdi. Patlaklar  onarıldı, gerekli yerlerde yenileme yapıldı. 1100'den fazla su kaçağı onarıldı. Vatandaşlarımız kesintiden kurtuldu” dedi.

 

YENİ MEYDAN YAPILACAK

Tekin, Bahşılı'ya kazandıracakları ve ihalesi yapılan 15 Temmuz Şehitler meydanı için 500 Bin TL hibe yardımının yapıldığı bildirdi.  Tekin yaptığı açıklamada "İlçemize hayırlı olsun. Milletvekili Ramazan Can bey’ in, İl Başkanı Mustafa Kaplan bey’ in ve İlçe Başkanı  Güner Taş'ın destekleri ile ihalesi yapılan, ilçemize kazandıracağımız 15 Temmuz  Şehitler Meydanı’na  500 Bin TL hibe yardım yapılmıştır” dedi.

 

İLÇENİN İSMİ DEĞİŞTİ

Başkan Tekin, “İşe, ilçemizin adını “Bahşılı” yaparak başladık. Sonrasında ilçemizde aksayan hizmetleri bir düzene bağlayarak, hazırladığımız projeleri uygulama safhasına  geçtik. Su, yol, kaldırım, temizlik ve diğer asli işlerimizin herkese  yansıyabilecek bir uygulama biçimi ile devamını sağladık. Güzel olan ilçemizi  çok daha güzelleştirerek, ilimiz ve ülkemizde daha çok tanınması için  çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

KUCAKLAYICI BİR YAPI

Bahşılımızda herkese dokunacak çalışmalarımızı başlattık. Bunun yansımalarını geride bıraktığımız on dokuz ay içinde çok net bir şekilde görmeye başladık.  Çocuklarımızın, gençlerimizin, çalışan kesimimizin, yaşlılarımızın,  kadınlarımızın, erkeklerimizin, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin mutlaka  bir şekilde faydalanabilecekleri bir hizmetimiz oluyor, olmaya da devam edecek.  Bütün çalışmalarımızı ve yönetim biçimimizi sizinle birlikte yürüteceğimizi de  ifade etmiştik. Bu bağlamda aldığımız her karar veya uyguladığımız her çalışma  ve projeyi sizlere sunup, sizlerle birlikte uygulamaya koymaya devam ediyoruz. Sizlerin bu konudaki anlayışınız ve desteğiniz is bizleri ziyadesiyle memnun ve  mutlu ediyor.

 

HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Belediyemizin imkanları oldukça kısıtlı, finans yükü de gerçekten zor bir durumda. Bunları bir şekilde aşarak ilçemize ve siz değerli hemşehrilerimize söz  verdiğimiz gibi hizmetin en iyisini ulaştırma gayretinde oluyoruz. Sosyal ve  katılımcı bir yönetim anlayışı ortaya koyarak birlikte yolumuza devam edeceğiz.   Bahşılı ilçemiz bir yıl önce güzel bir geleceğe kapılarını araladı, şimdi ise  sizlerle birlikte ilçemizi hak ettiği gerçek yere taşımaya devam ediyoruz” dedi.

 

SU SORUNUNA ÇÖZÜM

Tekin, açıklamasına şu şekilde devam etti, "İlçemizde birçok bölgede su araması yapılıyor. Su çıkarılarak ilçe sakinlerimizin kullanımına sunuluyor. İlçemizde  atık sular artık arıtılarak deşarj ediliyor. Atık sular yürütülen çalışmalar ile  Kızılırmak kenarında bulunan tesisimize aktarılıyor. Bununla birlikte su borcu  olan vatandaşlarımıza müjde vererek borçlarında yapılandırma yaptık. Çevre ve  şehircilik bakanlığımız tarafından hibe olarak gönderilen çöp konteynerleri  mahallelere dağıtıldı.

 

KONTEYNIR ÇALIŞMASI

İhtiyaç duyulan ve talep edilen yerlere çöp kutularımızın bırakılması sağlandı.  Eylül 2020 itibariyle ilçeye 450 adet çöp kutusu dağıtımı yapıldı Bunlarla  birlikte ilçemizde her alanda sıcak asfalt çalışması sürüyor. İlçemizdeki ana  arterlerde ihtiyaç duyulan bölgelere asfalt atılıyor. Bu çalışma ilçe  tarihimizin en önemli çalışmalarından biri. TOKİ yolunun asfaltlama çalışması  yapıldı.  İmkanlar dahilinde bu çalışmalar sürecek.

 

CENAZE İŞLERİ YAPILIYOR

Belediyemiz bünyesinde cenaze işlemlerinin yürütüleceği cenaze işleri şefliği  kuruldu. Bu birimimiizle ilçede 7-24 her an hizmet için vatandaşlarımızın   yanındayız. Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimde sıkıntı yaşayan  öğrencilerimize uzaktan eğitim için sim kartlı tabletleri hediye ettik. İnternet paketi bulunmayanlar için bu tabletlerin içinde internette bulunduruldu.

 

DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Belediyemizde çalışan personellerimizin özlük hakları için denge sözleşmesi  imzalandı. İlçemiz meydanında bulunan Atatürk büstü bakımdan geçti ve gece  aydınlatılması sağlandı. Büstün hava koşullarından zarar gören yerleri tamir  edilerek daha güzel bir görünüme kavuşması sağlandı. İlçemize yapılacak olan  yeni TOKİ için 220 konut olan konutların çekilişi yapıldı. Bu çalışma ilçemiz  için çok önemli bir gelişme oldu.

 

SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Asfalt ihtiyacı olan yollarda çalışmalar yürütüldü ve yürütülüyor. Bu çalışma ile ilçemizin yollarırnın ihtiyacı olan asfalt çalışması yapılırken, önemli bir  eksiklik giderilmiş oldu "Her eve bir fidan kampanyasını başlatıyoruz. Her evin  bir fidanı olması için vatandaşlarımıza çağrımızı yaptık. Yeşil bir Bahşılı için  gerekli mücadeleyi sergiliyoruz” dedi.

 

KULU YOLU AÇILDI

Tekin,  Yeni köprü inşaatı, hurda  araçların yenilenmesi, beton yol deneme çalışmaları, İlçeye getirilen kaliteli  su, Koronavirüsle mücadele, yeni aktarma istasyonları,  Türkiye'nin en büyük kıl  çadır salonu, yeni otobüs durakları, büyüyen araç filosu, tamamlanan Konya-Kulu  yolu ve birçok çalışmalardan bahsetti. Toplantı daha sonra çalışmaların  anlatımıyla sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir