En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bilim fuarı açıldı

Kırıkkale Şehit Alpaslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştiren bilim fuarında birbirinden ilginç eserler sergilendi.
Bu haber 77 kere okunmuş. 09.02.2024 Cuma 19:10

ÖĞRENCİLERİN SERGİSİ

Şehit Alpaslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hamza Aygün ve beraberinde Ortaöğretim Şube Müdür Bülent İçbudak, Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürü Osman Taşçı ile diğer davetliler tarafından yapıldı. Aygün, Okul Müdürü Selma Nezir, Proje Koordinatörü Mehmet Taş ile öğrencilerden bilgi aldı. Öğrenci çalışmalarının yer aldığı fuarda, “Arapçayı Oyuncaklardan Öğreniyorum”, “Tarihi Canlandırıyoruz”, “Afrika’da Çocuk Olmak”, “Kablosuz Elektrik”, “Geri Dönüşüm Çöp Kutusu Yapımı” gibi daha birçok eserler sergilendi.

 

PROJELER YER ALIYOR

Öğrencileri ve öğretmenlerini hazırladıkları projelerden dolayı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hamza Aygün “Bilgi üretimi, çevrede olup bitenleri merak ederek, merak edilenleri araştırarak ve araştırma sonuçlarını paylaşarak gerçekleşir. Okullarımızda düzenlenen bilim fuarlarının temel amacı, öğrencilerimizin bilimle buluşmasını, bilime ve bilimsel düşünceye ilgi duymasını sağlamaktır. Bu anlamda Şehit Alpaslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizin hazırladığı projeleri önemsiyoruz. Güzel projeler ortaya çıkartan öğrencilerimizi tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir