En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan oyuncak istedi

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner’in hayırlı olsun için vatandaşların çiçek yerine oyuncak göndermesi çağrısı büyük yankı buldu.
Bu haber 44 kere okunmuş. 07.04.2024 Pazar 21:25

GÜZEL BİR UGYULAMA

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde başkanlık görevine seçilen Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner’in hayırlı olsun için çiçek yerine oyuncak çağrısı büyük yankı buldu. Çetiner, “Kıymetli hemşerilerim, akrabalarım, dostlarım seçim süreciyle ilgili bir anımı anlatmak isterim. Yedi sekiz yaşlarında bir çocuk rüya görür rüyasında belediye başkanı olarak sınıfına gelmişim oyuncak dağıtıyorumdur. Doğrusu benimde aklımda şöyle bir düşünce vardı. Seçim kazanırsam hayırlı olsun için çiçek değil oyuncak talep edecektim Ve bunları okulda çocuklara dağıtacaktım. O günü Rabbim nasip etti. Hayırlı olsuna gelmeyi düşünen hemşerilerimden dostlarımdan, arkadaşlarımdan erkek ve kız çocukları için oyuncak istiyorum. Çocuklar geleceğimiz onları sevindirelim” dedi.

 

ÇOCUKLAR İÇİN YAPIYOR

Çetiner’in yapmış olduğu bu çağrı ilçede büyük yankı buldu. Çiçek yerine hayırlı olsun için ziyaret gerçekleştiren vatandaşlar ellerine aldıkları oyuncaklarla birlikte Başkan Çetiner’e hayırlı olsun ziyareti yapıyor. Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan bütün çocuklara ve sonrasında ise okulların açılmasıyla birlikte okullara dağıtılacak olan oyuncaklar şimdiden çoğalmaya başladı. Başkan Çetiner, “Bayram öncesi hep birlikte çocuklarımızın yüzlerini güldüreceğiz. Çocuk gülerse, dünya güler” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir