En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bakan Kurum destek oldu

AK Parti’nin Pazar günü Keskin’de yapılacak olan yerel seçimler için son çalışmalarından biri Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ziyareti oldu. Bakan Kurum, Keskin’e geldi, iftara katıldı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Bu haber 649 kere okunmuş. 31.05.2019 Cuma 22:20

BAKAN KURUM ZİYARETİ

Pazar günü Keskin’de yenilenecek olan Belediye seçimleri için ilçeye son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum geldi. Öğleden sonra Keskin’de olan Bakan Kurum’u, Vali Yunus Sezer, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can ve protokol karşıladı. Esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Kurum, esnafların taleplerini not aldı. Kurum ayrıca vatandaşları da dinledi.

 

BAKAN AÇIKLAMA YAPTI

Keskin’de iftara katılan Bakan Kurum, iftar öncesinde halka hitap etti, “Güzel ilçemiz Keskinimiz, siz değerli hemşehrilerimiz için daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Eksiklerini tamamlayacağız. Daha güzel bir Keskin olacak” dedi. Bakan Kurum, Vali’den ilçenin durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgiler aldı. Bazı konularda ne gerekiyorsa yapılması için talimatlar verdi. Bakan Kurum, Pazar günü yapılacak seçim için destek istedi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Renkli görüntülerin yaşandığı Bakan Kurum ziyareti konusunda bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, 2 Haziran seçimleri öncesinde Keskinli hemşehrilerimize müjdelerle geldi. Hemşehrilerimizin coşkusu hem Sayın Bakanımızı hem de, seçimleri zaferle taçlandırmak isteyen AK Parti Teşkilatı olarak bizleri mutlu etmiştir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir