En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı'da muhtarlar toplantısı

AK Parti Teşkilatı’nın ilçelerdeki muhtarlar toplantısı devam ediyor. Hafta sonu Bahşılı ilçesinde muhtarlarla toplantı gerçekleştirildi.
Bu haber 734 kere okunmuş. 10.03.2019 Pazar 12:03

GENİŞ KATILIMLI YAPILDI

AK Parti’nin yerel seçime yönelik hazırlıkları il merkezinde olduğu gibi ilçelerde de sürüyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, bir süredir ilçelerde muhtarlarla toplantı gerçekleştiriyor. Hafta sonu Bahşılı ilçesinde de muhtarlarla toplantı yapıldı. İlçe seçim bürosundaki toplantıya İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can, İlçe Başkanı Güner Taş, İlçe Başkan Adayı Recep Zafer Tekin ve muhtarlar katıldı.

 

SEÇİMİN ÖNEMİ ANLATILDI

İlçedeki mahalle ve köy muhtarlarının iştiraki ile yapılan toplantıda seçimin önemini anlatan İl Başkanı Nuh Dağdelen, muhtarlardan seçime destek istedi. Toplantı konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Bahşılı’da muhtarlarımızla bölgelerindeki ihtiyaç ve beklentilerini dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki dönem çalışmalarını gözden geçirdik” dedi. Toplantıda seçimle ilgili bilgiler veren Başkan Dağdelen, seçimin önemini bir kez daha anlattı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir