En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı'da kar mücadelesi

Bahşılı Belediyesi ekipleri geceden beri karla mücadele ediyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in koordinatörlüğünde ekipler yolları açık tutuyor.
Bu haber 265 kere okunmuş. 23.01.2022 Pazar 13:43

YOLLAR AÇIK KALDI

Bahşılı Belediyesi ekipleri geceden beri karla mücadele ediyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in koordinatörlüğünde ekipler yolları açık tutuyor. Gece kar yağışı ile başlayan mücadele sabaha kadar devam etti. Yollar kar yağışına rağmen sürekli açık tutuldu. Özellikle ana arterlerin açık kalması için ekipler çaba gösterdi. Başkan Tekin gece ekiplerle birlikte çalışmaları hem takip etti ve hem de koordine etti. Sabah tekrar başlayan çalışmalar gün boyu sürdü.

 

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Tekin, “Karla birlikte ekiplerimiz alarm durumuna geçti. Zaten hazırlıklıydık. Ana arterler başta olmak üzere yollarımızı açık tutuyoruz. Gece başlayan çalışmalarımız gün boyu devam etti. Büyük gayret gösteren ekiplerimize teşekkür ediyorum. İlçe sakinlerimiz sorun yaşamasın diye gece ve gün boyu çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürüyoruz” dedi. Ekiplerin gayreti ile ilçede ana arterler başta olmak üzere yolların açık kaldığı gözlendi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir