En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı ziyareti

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk, beraberinde MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Bahşılı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Bu haber 1150 kere okunmuş. 18.06.2018 Pazartesi 20:07

ZİYARET ETTİLER

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk, Bahşılı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez’in de eşlik ettiği gezide, Öztürk ve beraberindekiler Bahşılı MHP İlçe Teşkilatı, Seçim Bürosu, çay ocakları, Kaymakamlık, Polis Merkezi ve diğer bazı yerleri gezdi.

 

DÖNMEZ’LE SOHBET ETTİ

İlçe sakinleri ile sohbet eden, ilçe idarecilerinden de çalışmalar konusunda bilgi alan Öztürk, MHP olarak göreve geldikten sonra yapacakları çalışmalar konusunda da bilgiler verdi. Bahşılı’nın ilçe olmasında büyük payı ve emeği bulunan eski Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’le de ilçe üzerine sohbet eden Öztürk, tecrübeli isimlerden fikir ve feyz alma amacında olduklarına işaret etti.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Çay ocaklarında da sohbet eden Öztürk, ilçe sakinlerinden ilçenin durumu hakkında bilgiler aldı. İlçe sakinleri Öztürk’e talep ve sıkıntıları ile beklentilerini ilettiler. Herkesi can kulağı ile dinleyen Öztürk, ilçe için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Mehmet Dönmez’den de zaman zaman bilgi alan Öztürk, ilçenin eski renkli günlerine dönmesini mutlaka sağlayacaklarını belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir