En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahçeli bilgi aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas’taki programının ardından Kırıkkale’de iftar yaptı.
Bu haber 1022 kere okunmuş. 07.06.2018 Perşembe 13:15

İFTAR MOLASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas'taki programının ardından Kırıkkale'de iftar yaptı. Sivas'taki programının ardından Ankara istikametine giden MHP Lideri Bahçeli iftar saati yaklaşınca Kırıkkale'de mola vererek yol üzerinde bulunan bir restoranda oruç açtı. Bahçeli'ye MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Kırıkkale Milletvekili adaylarından Halil Öztürk, Murat Abalı, Ömer Dedebali ve partililer eşlik etti.

Bahçeli'nin Sivas'taki programının ardından Kırıkkale'de iftar yaptığını ifade eden İl Başkanı Erdal Baloğlu, "Sayın Bahçeli bizleri kırmadı hep beraber iftar yapma fırsatı yaşadık. Bizler için de birer moral motivasyon oldu.

 

SEÇİM BİLGİSİ ALDI

Biliyorsunuz 20 -25 gündür alanda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu bağlamda Kırıkkale'de Genel Başkanımızı ağırlamak bizler için onur ve gurur meselesidir. Sayın Genel Başkanımıza iftar boyunca Kırıkkale'mizin sorunlarını ve problemleriyle ilgili bir brifing verdik. Çözüm önerilerini dinledik Sayın Genel Başkanımızdan. Genel Başkanımız Kırıkkale'yi çok seviyor, Kırıkkale'yi çok biliyor, Kırıkkale'nin problemlerine çok hakim. Kendisi inşallah 24 Haziran'dan sonra tüm ilimizin problemleri konusunda bizlere yardımcı olacak. Kendileri bu konuda bu bağlamda biz üzerimize düşeni yapıyoruz" diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir