En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Atama için tebrik

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, AFAD Başkanlığı’na atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’i tebrik etti ve bir mesaj yayınladı.
Bu haber 272 kere okunmuş. 14.09.2021 Salı 18:10

TEBRİK MESAJI YAYINLADI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer AFAD Başkanlığı’na atandı. MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, AFAD Başkanlığı’na atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’i tebrik etti ve bir mesaj yayınladı. “DEVLETİN SAHİBİ MİLLETTİR. İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” başlığıyla atama ile ilgili görüşlerini dile getiren Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, “Devleti temsil etmek, Devletin mevcudiyetini halkına yansıtmak, hukuku adaleti ve hakkaniyeti temsil ederek milletin safında ve yüreğinde yer almak. Uzun süredir Kırıkkale'mizde görev yapan ve görev yaptığı süre içerisinde memlekete ve dolayısıyla Kırıkkale'mize müstesna hizmetleri ve dokunuşları bulunan sayın Valimiz Yunus Sezer beyefendi Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla ülkemiz ve milletimiz için çok hassas ve önemli bir görev olan AFAD Başkanı olarak atanmıştır. Sayın Valimize Kırıkkale'mize kattığı değerlerden ve sağladığı kazanımlardan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün hizmetler ve muvaffakiyetler diliyorum. Allah'ım Var etsin inşallah sayın Valim” dedi.

 

SOSYAL MEDYADAN DESTEK

Dönmez ayrıca sosyal medya hesaplarından da “Günaydın Sayın Valim… Kırıkkalemiz için büyük şanstınız, biz çok üzüldük ama sizin önünüz açıldı o bizim tesellimiz oldu. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Allah (c.c.) utandırmasın. Sizi seviyoruz… selam ve saygılar…” mesajı yayınladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir