En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Asfalt sözü aldı

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Kırıkkale’ye gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan asfalt sözü aldı.
Bu haber 499 kere okunmuş. 11.06.2020 Perşembe 14:40

BAKAN “TAMAM” DEDİ

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi inceleme ve ziyaret için Kırıkkale’ye geldi. Valilik ziyaretinde Bakan Bahşılı için asfalt sözü verdi. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Valilik ziyaretinde Bakan’a Topaldede Türbesi yolunun asfalta ihtiyacı olduğu konusunda bilgi aktardı ve destek istedi. Kendisine iletilen konuyla yakından ilgilenen Bakan Karaismailoğlu, Topaldede Türbesi yolunun asfaltlanması talimatını verdi.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Konuyla ilgili gelişmeyi duyuran Başkan Tekin, “İlçemize hayırlı olsun. An itibariyle Sayın Bakanımızdan Topaldede Hz. yolunun asfaltlama sözünü aldık. Sayın Valimizin Yunus Sezer bey’e, Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can’ bey’e, İl Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı bey’e, İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen bey’e ve Merkez İlçe Başkanımız Emrah Doğan bey’e çok teşekkür ederim, durmak yok çalışmaya devam” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir