En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Artık Belediye üretiyor

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin tarafından kurulan Bakım ve Onarım Atölyesi’nde park ve bahçeler için kamelya yapılıyor.
Bu haber 177 kere okunmuş. 18.10.2021 Pazartesi 19:08

KAMELYA YAPILIYOR

Bahşılı Belediyesi artık kendi ihtiyaçlarını karşılayacak hale gelmeye başladı. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin tarafından kurulan Bakım ve Onarım Atölyesi’nde park ve bahçeler için kamelya yapılıyor. Başkan Tekin tarafından yaptırılan atölyede kamelya imalatına başlandı. Burada tamamen yerli olarak yapılan kamelyalar park ve bahçe alanlarında kullanılacak. Belediyenin kendi ekibi ile yapılan kamelyalar dikkat çekmeye başladı. Başkan Tekin, çalışmayla ilgili bilgi verdi ve “Gerek araç ve servis bakımı ve gerekse ilçemize alt yapı çalışmalarında destek olmak amacıyla bir süre önce kurduğumuz Bakım ve Onarım Atölyemizde artık kendi ihtiyaçlarımızı da karşılayacak duruma geldik.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Burada tesis ettiğimiz donanımlar sayesinde ilçemizdeki park ve bahçelerde, yeşil alanlar ve mesire yerlerinde kullanılmak üzere kamelyalar yapıyoruz. Tamamen kendi imalatımız olan kamelyalar gerekli alanlarda ilçe sakinlerimizin kullanımına sunulacak. Bu vesile ile hem Bakım ve Onarım Atölyemiz ve hem de burada gerçekleştirilen imalatımız konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmek istedik. İlçemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ne yapıyorsak ilçemiz ve ilçe sakinlerimiz için yapıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir