En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Arı gibi çalışıyor

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, işinden öncesi ve sonrasında halk ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor.
Bu haber 422 kere okunmuş. 08.12.2020 Salı 17:41

İNSAN ODAKLI HİZMET

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, son olarak geçtiğimiz Pazar günü Küreboğazı köyüne giderek burada köylülerle sohbet etti ve yürüyüş gerçekletirdi. Seçimde önce ve sonrasında her zaman halk ile birlikte olan Koyuncu, halk ile iç içe  olmaktan son derece mutlu oluyor. Gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Koyuncu, yaptığı çalışmalarla halkın büyük takdirini kazanıyor. Göreve başladığı günden bugüne neredeyse haftanın 7 günü hep halkın içerisinde olmaya özen gösteren Başkan Koyuncu, belediye hizmetlerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşla da her zaman bir araya gelerek hemhal olmaya devam ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışını ortaya koyarak şehrin çehresini değiştiren  Koyuncu, esnaf ve vatandaşla her fırsatta bir araya gelerek sorun ve istekleri dinliyor. Her geçen gün gelişen ve modern bir şehir olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Hacılar için ziyaret ettiği vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

KOYUNCU BİLGİ VERDİ

Koyuncu açıklamasında, “Göreve başladığım günden beri her fırsatta vatandaşlarla bir aradayım. İnsanların belediyeye gelmesini beklemeden her fırsatta ziyaret ediyor istek ve taleplerini dinliyorum. Bu şekilde her mahalleye vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet götürüyoruz. Verdiğimiz her hizmet ve hayata geçirdiğimiz her proje halkın talep ettiği ve ihtiyaç duyduğu çalışmalardır. Bu doğrultuda yaptığımız her iş, kalıcı ve uzun ömürlü, güzel hizmetleri meydana çıkarmış olup bu hizmetler her zaman vatandaşımızı memnun etmiştir. Bizde bu memnuniyetle mutlu oluyor aynı azim ve kararlılıkla tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir