En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Aralık ayı toplantısı

Değerli Yöneticiler Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürleri Aralık Ayı Toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Başkanlığında...
Bu haber 337 kere okunmuş. 06.12.2019 Cuma 15:33

Değerli Yöneticiler Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürleri Aralık Ayı Toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Başkanlığında, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Teftiş Başkanı ve Şube Müdürleri katılımıyla Yahşihan'da gerçekleştirildi.

 

 

BRİFİNG VERMESİYLE BAŞLADI

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi toplantı öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Tüfekçi, daha sonra Yahşihan Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısına katıldı. Toplantı, Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in ilçenin eğitim durumu, gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında brifing vermesiyle başladı.

 

TALEPLERİNİ VE BEKLENTİLERİNİ İLETTİ

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Bir Kahvenizi İçeriz, Kırıkkale Eğitimde Başarıyı Artırma, Sosyal Okul, Genç Şairler ve Yazarlar, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları, Öğretmenler Tiyatrosu, EBA Kullanımı, Okul/Kurum Web Sayfalarının Güncellenmesi, Sosyal Medyayı Doğru Kullanıyorum, Hayata Doğru Bağlanıyorum, Okur-Yazar Buluşmaları, Fikirkale Öğretmenler Odası Buluşmaları, Gezenti Öğrenciler, Trafik Parkuru Hayat Veriyor, Kırık’Kalem Hikayeleri, Öğretmenler Yüksek Lisansta, 50 Bin El 50 Bin Fidan , Kurumsal Okul Gelişim Karneleri, Sahalar Çocuklarla Dolsun, Hoş Bulduk , Okul Müzik Atölyeleri, Çocuk Korosu, Çocuk/Gençlik Orkestrası Projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Taleplerini ve beklentilerini iletti.

 

TEMENNİLERLE TOPLANTI SONA ERDİ

Daha sonra diğer ilçe Milli Eğitim Müdürleri kendi ilçeleri ve projeleri hakkında bilgi verdiler. Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de kendi birimleri hakkında bilgi vermelerinin ardından, ilçe müdürlerin soruları yanıtlandı. İyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir