En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Anlamlı etkinlik

Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ilçedeki anaokulunda minik öğrencilere beslenme, temizlik, kişisel bakım konusunda renkli bir etkinlikle bilgilendirme yapıldı.
Bu haber 684 kere okunmuş. 30.12.2018 Pazar 13:29

ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından meyve ve sebze figürleri ile gerçekleştirilen etkinlikte ana okulu öğrencilerine beslenme alışkanlıkları, temizlik alışkanlıkları ve kişisel bakım hikayelendirilerek anlatıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte kimi öğrenciler üzüm, kimisi, çilek, kimisi de havuç figürleri ile sunumda bulundu. Öğrencilerin ilgi ile izlediği etkinlik başarılı bir şekilde gerçekleştirilirken, okul yönetimi ve öğrencilere teşekkür edildi. Bu tür etkinliklerle adından zaman zaman söz ettiren Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tebrik edildi.

 

ÖĞRENCİLERE TEBRİK

Okul yönetimi ve etkinliği organize eden öğretmenler, “Hem okul öğrencilerimizin sosyal ve mesleki yaşamda bir şeyler elde edebilmesi ve hem de çevrelerine faydalı olmalarını sağlamak maksadıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bunu devam ettireceğiz. Minik öğrencilerimiz çeşitli konularda bilgilendirildi ve etkinlikten çok memnun kaldılar. Öğrencilerimizi bu başarılı etkinlikten dolayı tebrik ediyoruz” dediler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir