En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ana hatta çalışma

Göreve geldiği günden itibaren su patlaklarıyla meşgul olan Belediye Başkanı Ahmet Önal, 4 ayrı noktada meydana gelen su patlağını yakından takip etti.
Bu haber 40 kere okunmuş. 29.04.2024 Pazartesi 18:18

Kentte kanayan bir yara haline dönüşen su patlaklarına, Kırıkkale Belediyesi ekipleri yetişmeye çalışıyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın da göreve geldiği günden itibaren bitmeyen su patlaklarına bir yenisi daha eklendi. An su hat üzerinde meydana gelen su patlağı üzerine işçi yeleği giyerek patlağın yaşandığı bölgeye koşan Belediye Başkanı Önal, çalışmaları yakından takip etti. Saatlerce süren patlak, kentte su kesintisine maruz bırakılmadan çözülmeye çalışıldı.

 

ÖNAL BİLGİ VERDİ

Ana su hattında meydana gelen patlakla ilgi bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Önal, “kentimizin alt yapı su şebekesinin durumuna hakimiz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. Ancak bir taraftan su patlaklarını çözmememiz gerekiyor. Üstelik kent halkını susuz bırakmadan bu patlakları onarmamız gerekiyor. Bizde öyle yapmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda bu sorunun kökten çözüme kavuşmasını sağlamaya çalışıyoruz, halkımızdan sabır istiyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir