En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Akyön müracaat etti

Cidde Basın Ateşeliği görevinden Kırıkkale Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa eden Bahattin Akyön yaklaşık bin kişilik bir katılımla aday adaylığını açıkladı.
Bu haber 727 kere okunmuş. 13.11.2018 Salı 11:31

MÜRACAATINI YAPTI

Bahattin Akyön’ün Aday adaylığı açıklamasında bulunan il Başkanı Nuh Dağdelen, Bahattin Bey bizim ağabeyimiz, Kutsal Topraklarda görevde bulunduğu sürece hemşehrilerine oldukça destekleri ve katkıları olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bahattin bey bizim için kıymetli bir ağabeyimizdir. Kendisi bugün Partimizden şehrimize hizmet için yola çıktık, rabbim yardımcısı olsun” dedi.

 

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Bahattin Akyön il başkanlığında yaptığı basın açıklamasında “Allah’ın izniyle, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olmak üzere, aday adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum.  Kırıkkaleli hemşerilerime, bugüne kadar farklı alanlarda yaptığım hizmetlere şimdi de belediye çatısı altında devam etmek üzere niyet ettim. Niyet hayr, akıbet hayr inşallah. Anadolu’nun kalbinde yer alan Kırıkkale’mize hizmet için bu yola çıktım. Geçmişte yaptığım TBMM, büyükşehir belediyesi ve metropol ilçe belediyeleri çalışmalarında olduğu gibi, diplomatik görevde bulunduğum mübarek beldelerde de yine hemşerilerim için elimden geleni yapmaya çalıştım. Hakk’ın emrettiği gibi halk için, memleketim için, faydalı olmak için cansiperane ter döktüm. Aldığım her görevi aşkla, muhabbetle, görev sorumluluğu bilinciyle yerine getirmeye çalıştım. Hamdolsun hep takdir gördüm.

 

KOLTUK SEVDALISI OLMADIK

Çok şükür, bizim için hiçbir zaman koltuk, makam önemli olmadı. Tek amacım halkıma, milletime, memleketime faydalı olmak, onların ihtiyaçlarına cevap vermek, unutulmayacak güzel eserler kazandırmak oldu. Ak Parti dönemiyle birlikte şahlanışa geçen ülkemiz için oldu çabamız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, güzel Türkiye’mizi dünyaya örnek bir ülke haline getiren başarıları, bizlere örnek ve yol gösterici oldu. Bizler de bu gayrete destek için, ülkemiz, milletimiz, kıymetli Kırıkkaleli hemşerilerimiz hep ileri gidebilsin diye çabaladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefleri doğrultusunda, ülkemiz gelişip bölgesel süper güç olurken, Kırıkkale’miz de bölgemizin en gelişmiş şehri olsun istedik.

 

BÜYÜK BİR HAYALİMİZ VAR

Hayalimiz: Anadolu’nun kalbinde ama dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki en güzel şehirlerle kıyaslanacak bir Kırıkkale’dir. Türkiye nasıl bölgesinde gıpta edilen, dünyada etkin bir ülke haline geldiyse, Kırıkkale’miz de öyle gıptayla bakılan bir şehir olsun istiyoruz.  Bunun için hazırlıklarımız tamam, niyetimiz baki…

 

BELEDİYECİLİK TECRÜBEMİZ VAR

Her zaman vurguladığım gibi. Bu memleketin evladıyım. Burada doğdum, büyüdüm, yuvam burada. Belediyecilik geçmişimiz, tecrübemiz ve memleketimizi iyi tanımamız yanında, dünyayı da bilmemiz nedeniyle, en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum. Allah nasip eder de maksat hasıl olursa, Kırıkkale Belediye Başkanı olarak geceli gündüzlü çalışacağım. Bilin ki tüm ihtiyaçları biliyoruz, tüm hizmetleri halkımızın ayağına getireceğiz. Sadece belediyecilik hizmetleri değil, Kırıkkale’yi bir Avrupa şehri, bir dünya şehri haline getirecek projelerle geliyoruz.

 

HALKIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

24 saat halkımızın hizmetinde olacağız. Bir yandan günlük hizmetleri verirken, diğer yandan geleceğin Kırıkkale’sinin temellerini atacağız. Kırıkkale güzel olacak, büyük olacak, refah düzeyi yüksek, sanatın, sporun, kültürün merkezi olacak. Yeşil bir Kırıkkale olacak, halkımız parklarında bahçelerinde huzur ve güven içinde dinlenecek, eğlence merkezlerinde, mega parklarda hoşça vakit geçirecek. Kırıkkale’de yaşamak hepimiz için ayrı bir mutluluk olacak.

 

KIRIKKALEMİZ GÜZEL OLACAK

Kırıkkale’yi dev bir şehir haline getirirken, dünyayı da inşallah Kırıkkale’ye getireceğiz. Esnafımızın zengin, çiftçimiz rahat, öğrencimiz bol imkanlı, engellilerimiz ve yaşlılarımız konforlu, kadınlarımız güven içinde olacak. Kırıkkale’miz çok güzel olacak. Bu yolda bize destek veren, bizimle yürüyen herkese ve bilhassa Kırıkkaleli hemşerilerime teşekkürü borç biliyorum. El ele olacağız, geleceğin Kırıkkale’sini kurağız inşallah. Yolumuz ak, yönümüz hak. Hayırlı olsun. Bahattin Akyön tarafından Toplantının sonunda Kabe’nin kutsal örtüsünden bir parça günün anısına il Başkanı Nuh Dağdelen’e hediye edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir