En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Adı kütüphaneye verildi

Kırıkkale’nin Hacılar Beldesi’nde bulunan Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu’nun kütüphanesine Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun ismi verildi.
Bu haber 209 kere okunmuş. 17.01.2022 Pazartesi 19:38

ÇALIŞMA TAMAMLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında yurt genelindeki okullarda olduğu gibi Kırıkkale kent genelindeki okullardaki çalışmalar tamamlandı. İlkokuldan meslek liselerine, anaokullarından ortaokullara rengarenk tasarım ve görünümlere kavuşturulan kütüphaneler, zengin kaynak içerikleri ile öğrencilerin hizmetine sunuldu.

 

PROGRAM YAPILDI

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu tarafından yaptırılan Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu’nda kütüphanenin açılışı ile ilgili program düzenlendi. Kütüphanenin açılışına Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Belediye Başkanı Koyuncu  kütüphanelerin çok güzel görünümleriyle, cıvıl cıvıl renklerle duvarların süslenerek öğrencilerin ilgisini çeken mekanlara dönüştüğünü söyledi.

 

KURDELA KESİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ise, öğrencilerin daha müreffeh, daha yaşanılabilir ortamlarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını ve kütüphanelerin zenginleştirilmesi için de büyük çaba içerisinde olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından kütüphanenin açılış kurdelesi kesildi. Program Belediye Başkanı Koyuncu ve beraberindekilerin, öğrencilerle birlikte kütüphanedeki kitapların incelenmesinin ardından son buldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir