En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Aday tanıtımı yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kırıkkale Adayı Mehmet Saygılı'ya: “Beni de Kılıçdaroğlu gibi konuşturdunuz” diye şaka yollu tepki gösterdi.
Bu haber 880 kere okunmuş. 25.11.2018 Pazar 13:17

TÖREN YAPILDI

AK Parti'nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı oldu. Bu amaçla İstanbul’da Haliç Kongre Merkezinde tören yapıldı. Törende ilginç görüntüler yaşandı.  AK Parti'nin 2019'da yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı'ya "Ulan beni de Kılıçdaroğlu gibi konuşturdunuz." dedi.

 

ADAY AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, Kırıkkale Belediye Başkanlığı'na mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın aday gösterildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde partisinin 40 başkan adayını açıkladı.

 

ERDOĞAN NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, aday tanıtım toplantısında bir kez daha aday gösterilen mevcut belediye başkanları arasında olan Mehmet Saygılı'ya hitabı olay oldu. Erdoğan, kendisini duymayan Kırıkkale adayına "Mehmet, Mehmet, Mehmet... Ulan beni de Kılıçdaroğlu gibi konuşturdunuz." diye seslendi. Törene AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can ve Belediye yöneticileri katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir