En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Aday adayları belli oldu

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Kırıkkale’de merakla beklenen İYİ Parti aday adayları başvurularının sona ermesinin ardından İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Aday Adaylığı listesini açıkladı.
Bu haber 859 kere okunmuş. 17.12.2018 Pazartesi 11:41

5 ADAY ADAYI VAR

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine yaklaşık üç buçuk ay süre kala Kırıkkale’de merakla beklenen İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylarının isimleri kesinleşti. Seçim çalışmalarına son sürat devam eden İYİ Parti’de aday adaylığı başvurusu süresi hafta sonu sona erdi. Başvuru sürecinin sona ermesinin ardından İyi Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, yaptığı açıklama ile kesin isimleri açıkladı. Altınışık yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan 5 ismi açıkladı.

 

ALTINIŞIK AÇIKLADI

Altınışık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde Kırıkkale’de İYİ Parti olarak hazırız. İl belediye başkanlığına 5 aday adaylığı var. Resmi müracaat yapan Kemal Albayrak, Mahir Yılmaz, Yavuz Kuzucu, Yusuf İlhan ve Adnan Özer toplam olarak 5 başvuru bulunuyor. Aday adaylığı için başvuru yapan her isim Kırıkkale siyasetine mal olmuş ve kendisini ispatlamış kişiler. Kendileri ile hem belediyeyi alacağız hem de Kırıkkale’de tarihi hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Gün geçtikçe insanlar bizleri tanıdıkça Kırıkkalelilerin İYİ Parti’ye ilgisi, güveni her gün artarak devam ediyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Gitmediğimiz ev, sıkmadığımız el kalmayacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir