En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Acil sağlık toplantısı

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı, Sağlık Hizmetleri Başkanı başkanlığında Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı...
Bu haber 414 kere okunmuş. 03.12.2019 Salı 15:27

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı, Sağlık Hizmetleri Başkanı başkanlığında Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı, İl Ambulans Servisi Başhekimi, Yüksek İhtisas Hastanesi yöneticileri, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve ilçe hastane yöneticileri, özel sağlık kuruluşları yetkililerinin katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

 

SORU-CEVAP İLE SONA ERDİ

İlimizin Acil Sağlık Hizmetlerinin durumunun değerlendirildiği ve kurum, kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan toplantıda acil sağlık hizmetlerinin sunumu ile ilgili sorunlar, 112 ekipleri tarafından acil servise getirilen vakaların red verilmeden önce değerlendirilmesi, ön tedavinin yapılması ve stabil hale getirildikten sonra vakanın sevk edilmesi ile ilgili yapılması gerekenler konularında kararlar alındı. Toplantı birimlerin sunumları ve soru-cevap ile sona erdi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir