En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

4 kişi tutuklandı

Kırıkkale'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya karışan ve kaçarken çarptıkları motosikletli Yunus ekiplerinden 2 polis memurunun yaralanmasına neden olan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
Bu haber 308 kere okunmuş. 04.06.2020 Perşembe 15:34

TUTUKLANDILAR

Kırıkkale'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya karışan ve kaçarken çarptıkları motosikletli Yunus ekiplerinden 2 polis memurunun yaralanmasına neden olan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Olayın ardından gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen 7 zanlının, Cumhuriyet savcılığındaki sorguları tamamlandı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan Özgür B, Cumali B, Cüneyt B. ve Ercan B. tutuklandı. Polat B. ve Musa B. ise adli kontrol şartıyla salıverildi. Başka bir suçtan arandığı belirlenen Oktay B. ise jandarma ekibine teslim edildi.

 

OLAY NASIL OLDU?

Olay Yuva Mahallesi 2489. Sokak'ta 1 Haziran'da Özgür B, Polat B, Cüneyt B, Cumali B, Oktay B, Musa B, Ercan B, Orhan B, Erkan A, Orhan A, Şahin T. ve Vedat G. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın silahlı, sopalı ve baltalı kavgaya dönüşmesi üzerine Musa B, Erkan A, Orhan A, Şahin T. ve Vedat G. yaralanmıştı. Kaçan zanlıların ve yaralıların bulunduğu minibüsün Vatan Caddesi'nde olay yerine giden motosikletli Yunus ekibine çarpması sonucu 2 polis, yaralanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Zanlılar ve yaralıların olduğu iki minibüs, Alparslan Türkeş Bulvarı Nokta Kavşağı'nda polis ekiplerince durdurulmuş, içerisindekiler gözaltına alınmıştı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir