En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

36 yıllık gurur

Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, Belediyelik olmasını sağladığı Bahşılı Belediyesi’nin kuruluş yıl dönümü (12 Mart 1985)dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Bu haber 652 kere okunmuş. 12.03.2021 Cuma 17:46

DÖNMEZ MESAJ YAYINLADI

Kırıkkale’nin şirin ilçesi Bahşılı Belediyesi 36 yıldır ilçeye hizmet vermeyi sürdürüyor. İlçe Belediyesi Kırıkkale ve Bahşılı’da dönemin en önemli siyasi aktörlerinden biri olan Mehmet Dönmez’in üstün gayret ve girişimleri sonucunda 12 Mart 1985 yılında ANAP iktidarında Turgut Özal’ın Başbakanlığı döneminde Belediye olmuştu. 12 Mart tarihi ilçe belediyesinin kuruluş yıl dönümü olarak biliniyor. Belediye’nin Kurucu Başkanı olarak görev yapan ve ilçeye hizmet bakımından bir çok alanda eserler kazandıran, şu anda da Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Dönmez, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla büyük emeği geçen Bahşılı Belediyesi için bir kutlama mesajı yayınladı.

 

12 MART 1985’TE KURULDU

İlçenin bugünlere gelmesinde belediyelik olmasının payı büyük. İlçede iki dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Genel Başkan Mehmet Dönmez’in de Belediye’ye ve bu aracılıkla ilçeye katkıları kuşkusuz tartışılmaz boyutta. MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, Belediye’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayarak, hem geçmişe dair çabaları ve hem de günümüzle geleceğe dair umutları konusunda paylaşımlarda bulundu. Genel Başkan Dönmez, “12 Mart tarihi Bahşılımız için çok özel ve önemli bir kayda işaret etmektedir. İlçe Belediyemiz, uzun uğraşlar ve çabalarımız sonucunda  12 Mart 1985 tarihinde resmi olarak kurulmuştur. Bugün, o tarihi günün yıl dönümüdür. Belediyemiz 36 yıllık hizmet ve ilerlemeye yönelik bir geçmişle yoluna devam etmektedir.

 

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Kuruluşunda emeğimiz olan Belediyemize üç dönem de Başkanlık etmiş birisi olarak ilçemize gerek ben gerekse bugüne kadar Başkanlık etmiş olan herkes hem Belediyemizin güçlenmesi ve hem de bu güçle ilçemize tüm değerli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerini sürdürmesi bakımından gayret gösterilmiştir. İlk yıllarda ilçemizin ve hemşehrilerimizin hizmet önceliklerine göre ihtiyaçları karşılanmıştır. İlerleyen safhalarda gerek şahsım ve gerekse belediyemize başkanlık iden diğer değerli isimler Belediyemizi ve ilçemizi daha ileri bir seviyeye taşımak için çaba harcamışlardır. Bu vesile ile Belediyemize geçmişte Başkanlık eden herkese emek ve gayretlerinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum.

 

YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Bugün gelinen noktada ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin ihtiyaçları Hükümetimizin de katkıları ile çok şükür sağlanmaktadır. Eksikler giderilmekte, paylaşım artırılmakta, günümüzün ihtiyaçlarına göre hizmet kalitesi güçlendirilmektedir. Geriye dönüp baktığımızda bir çok eksik ve sıkıntıya rağmen güzel hizmetler üretebildiğimizi/üretildiğini görüyoruz. Bugünden ileriye doğru da gerek Belediyemiz ve gerekse ilçemiz için umut dolu olduğumuzu da fark edebiliyoruz. Belediyemizin de ilçemizin de 21. Yüzyılda daha iyi yerlerde olacağına dair umutlarımız her zaman var. Çünkü Belediyemiz bir çok araç ve gereç ile personel ve donanım bakımından çok daha iyi konumdadır. Mevcut Belediye Başkanı Sayın Recep Zafer Tekin’in de Belediye ve ilçe için gayretleri yatsınamaz. Şu ana kadar gayet güzel bir performansla çabasını gözler önüne sermiştir. Kendisini çabalarından dolayı tebrik ediyor ve hizmetleri için teşekkürler ediyoruz. Bahşılı emin ellerde diyebiliriz. Kurucu Başkan olarak bu anlamdaki umudumu paylaşmak istedim. Güzel ilçemiz ve Belediyemizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor ve daha nice uzun seneler diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir