En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

24 Kasım töreni

Kırıkkale'de, Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Kırıkkale'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Bu haber 218 kere okunmuş. 24.11.2021 Çarsamba 18:36

TÖREN YAPILDI

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda devam eden törende, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı okundu. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, burada yaptığı konuşmada, tarihin her döneminde bilginin çok kıymetli, kutsal ve güç unsuru olduğunu söyledi. Çocukların ve gençlerin çağın donanımlarıyla donatılacağını, ilmin, fennin, yabancı dilin, felsefenin verileceğini aktaran Tekbıyıkoğlu, bunun yanında onlara vatanperverlik, milliyetperverlik ve fedakarlık da vermek zorunda olduklarını dile getirdi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

İl Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi de öğretmenliğin iyinin, güzelin, şefkatin, hayatın can damarı, sevginin, en yalın ve içten hali olan muteber ve mukaddes bir mesleğin adı olduğunu ifade etti. En kıdemli emekli öğretmene plaket ve Hizmet Şeref Belgesi takdim edilen törende, "Öğretmen" konulu şiir, resim, kompozisyon ve anı yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Aday öğretmenlerin yemin töreni ve müzik dinletisinin ardından sona eren törene, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir