En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

212 proje yürütülüyor

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmaların koordine edilmesi ve il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir...
Bu haber 504 kere okunmuş. 10.10.2019 Perşembe 18:31

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmaların koordine edilmesi ve il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla üçer aylık dönemler halinde gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının 2019 yılı 4.Dönem toplantısı, Vali Yunus Sezer başkanlığında yapıldı.

 

TOPLANTI YAPILDI

Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve sekretaryası İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğünce yürütülen toplantıya, Vali Yardımcısı Emin Alıcı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ve diğer yetkililer katıldı. Vali Sezer toplantının açılışında yaptığı açıklamada; “ Bugünkü toplantımızın ana gündem maddesi, 2019 yılı 4. döneminde ilimizde gerçekleştirilen yatırımları dönem sonu itibariyle görüşmek, koordinasyonu gerektiren hususları tespit etmek ve bu yatırımların yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirmesini yapmak olacaktır.” dedi.

 

PROJELER ANLATILDI

Kırıkkale genelinde 2019 yılı 4. döneminde; eğitim sektöründe 15, enerji sektöründe 5, imalat sektöründe 32, konut sektöründe 4, madencilik sektöründe 6, sağlık sektöründe 9, tarım sektöründe 38, turizm sektöründe 1, ulaştırma-haberleşme sektöründe 35 ve diğer kamu hizmetleri alanında 67 olmak üzere toplam 212 proje yürütüldüğünü belirten Vali Sezer, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yatırımcı kurumların çalışmaları ve projeleri hakkında yaptıkları sunumlar ile devam etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir