En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ŞEHİT İÇİN ANMA

Vatan İçin Can Verenler Derneği tarafından aziz şehitlerimiz anısına düzenlenen anma ve Mevlid-i Şerif programı, Kırıkkale il protokolü, sivil toplum kuruluşları ve şehit ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Bu haber 188 kere okunmuş. 26.08.2026 Çarsamba 16:35

ŞEHİT İÇİN ANMA

Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi anmak ve hatıralarını yaşatmak amacıyla Vatan İçin Can Verenler Derneği öncülüğünde geniş katılımlı bir anma merasimi düzenlendi. Programa; Kırıkkale Valisi, Garnizon Komutanı, İl Jandarma Alay Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü, İl Müftü Yardımcısı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Duygu dolu anların yaşandığı programda din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti icra edildi, Mevlid-i Şerif ve kasideler okundu. İl Müftü Yardımcısı öncülüğünde eller semaya açılarak vatan müdafaasında şehadete yürüyen tüm kahramanlarımız için hep birlikte dualar edildi. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen protokol üyeleri, devletin ve milletin her daim kahramanların emanetlerinin yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.​​​​​​​Harita Uygulaması Dene

 

AŞURE İKRAMI YAPILDI

Manevi iklimin doyasıya paylaşıldığı programın ardından, tüm şehitlerimizin aziz ruhuna ithafen katılımcılara ve vatandaşlara geleneksel aşure ikramında bulunuldu. Birlik, beraberlik ve vefa duygularının pekiştiği anlamlı buluşma, katılımcıların şehit ailelerine taziye ve minnet dileklerini iletmesiyle sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir