En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yollar yıkandı

Yahşihan Belediyesi ekipleri, koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında Yahşihan ilçesinde yol ve kaldırımlara dezenfekte işlemi uyguladı.
Bu haber 647 kere okunmuş. 24.03.2020 Salı 14:45

YOLLAR YIKANDI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatlarıyla, Yahşihan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfekte işleminde, ilçe genelinde bulunan yollar ve kaldırımlar özel olarak hazırlanan dezenfektan karışımlı köpüklü su ile yıkandı. Türkyılmaz, 24 saat aralıksız olarak devam eden çalışmalar sonucunda Yahşihan’da bulunan tüm yollar ve kaldırımların yıkanacağını belirtti.

 

EVDE KALIN UYARISI

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Türkyılmaz, “Sevgili hemşehrilerim malum koronavirüs tüm ülkemizi sarmış durumda. Sayın Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda 65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bizde Yahşihan Belediyesi olarak geçen haftadan itibaren camilerimiz, okullarımız, duraklarımız, çöp toplama alanlarımız ve çöp konteynırlarımızın dezenfektelerini tamamladık. Bugünden itibaren de düzenli olarak yollarımız ve kaldırımlarımız temizlenmekte. Sevgili hemşehrilerimden, büyüklerimden tek bir istirhamım var lütfen evde kalın, mutlu kalın diyorum. Biz Yahşi Masa whatsapp ihbar hattı ve 112 ekipleri ile beraber kaymakamlığımız bünyesinde kurmuş olduğumuz ekiplerle beraber sizin ihtiyaçlarınızı yerine getireceğiz. Özellikle bağ-bahçeye çıkan hemşehrilerim bize bir şey olmaz demeyin, biz zamanı geldiğinde size yardımcı olma sözü veriyoruz. Lütfen evde kalın, mutlu kalın.” ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir