En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni sezona hazırlık

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezon hazırlıklarını özel bir tesiste yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Bu haber 824 kere okunmuş. 05.08.2018 Pazar 20:50

SEZON HAZIRLIĞI

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezon hazırlıklarını özel bir tesiste yaptığı antrenmanla sürdürdü. Başkan Ulusoy futbolcularla bir araya gelerek tatlı ikramı yaptı. Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Büyük Anadolu Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Daha sonra iki takıma ayrılan kırmızı-lacivertli futbolcular, çift kale maç ile antrenmana devam etti.

 

BİLGİ VERİLDİ

Yeni sezonun hazırlıklarının aralıksız devem ettiğini belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, "2018-2019 sezonu birinci hazırlık kampı devam ediyor. Lige iyi başlamak istiyoruz lig sonunda bu şehrin layık olduğu bir üst lige çıkarmak istiyoruz, taraftarlarımız merak ediyor taraftar desteğine ihtiyacımız var. İnşallah sezonun sonunda mutlu sona ulaşacağız bizler üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

 

KAMPA GİRDİLER

Kulüp Başkanı Harun Ulusoy ise, "Takımımız hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. İyi bir takım kurduk inşallah sezon sonunda şampiyon olacağız ve bir üst lige çıkacağız. Yönetim olarak teknik heyet olarak, şehir olarak bizler inandık. Sizlerin de inanmasını istiyoruz. Sözlere güveniyoruz. Bizler de her zaman takımımızın yanındayız sezona mutlu başlayıp mutlu tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. Antrenman sonrası Kulüp Başkanı Ulusoy, Asbaşkanlar Can Saygılı, Ali Dolu, Ali Uluyüz'ün yanı sıra Genel Sekreter Mustafa Sevinç, Emre Delice çalışmaları hazırlık çalışmalarını izledikten sonra futbolculara tatlı ikram etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir