En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni oluşumlar sürüyor

Türkiye genelinde yeni parti oluşumlarının hız kazandığı görülüyor. Parti yönetimi ve teşkilat başkanlıkları için adam bulabilmek amacıyla maaş teklif edildiği ileri sürülüyor.
Bu haber 490 kere okunmuş. 03.11.2019 Pazar 09:58

TEŞKİLATLANMA SÜRÜYOR

Türkiye yeni partilere gebe. Bunun artık kesin olduğu görülüyor. Yeni parti oluşumları devam ediyor. Hatta hız kazanmış durumda. Aralık ayında neticelerin görülmesi de bekleniyor. Özellikle AK Parti içinden istifa haberlerinin geleceği söyleniyor. Yeni parti oluşumları için de yönetim ve teşkilat başkanlıkları için görüşmelerin yapıldığı biliniyor. Özellikle yönetime dikkat çekici isimler ve teşkilat başkanlıklarına öne çıkmış isimler aranıyor.

 

MAAŞ TEKLİF EDİLMİŞ

Türkiye genelinde ve Kırıkkale’de yeni partiler için teşkilat başkanlıklarına maaş teklifi yapıldığı iddia ediliyor. Teşkilat başkanı olması maksadıyla teklif götürülen bazı isimlerin teklifi soğuk baktığı ileri sürülürken, maaş teklif edildiği konuşuluyor. Kırıkkale’de de bazı isimlere maaşlı teşkilat başkanlığı teklifi yapıldığı bildiriliyor. Bu durum hem işin ciddiyetini ve hem de durumun ne aşamada olduğu gösteriyor. Maaş teklifinin de şu ana kadar olumlu karşılanmadığı söyleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir