Yeni araçlar geldi - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni araçlar geldi

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 adet hibe araç takviyesi yapıldı.
Bu haber 285 kere okunmuÅŸ. 26.01.2025 Pazar 19:04

YENİ ARAÇLAR ALINDI

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesi Belediye BaÅŸkanı Seyfettin Çetiner ile Milletvekili Mustafa Kaplan ve Ak Parti İl BaÅŸkanı Engin Pehlivanlı’nın bakanlık ziyaretleri meyvelerini vermeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Sulakyurt ilçesinin çeÅŸitli hizmetlerde kullanılmak üzere ihtiyacı olan 4 adet araç Çevre ve Åžehircilik Bakanlığından hibe yoluyla ilçeye geldi. Belediye araç filosu zenginleÅŸen Belediye, yapılan hibe ile hizmetlerini daha etkin ve süratli bir ÅŸekilde yapmış olacak. Çevre ve Åžehircilik Bakanlığından yapılan hibe araç takviyesi hakkında açıklamada bulunan Belediye BaÅŸkanı Seyfettin Çetiner, “Bizim doÄŸduÄŸumuz, doyduÄŸumuz topraklara hizmet etmeye sözümüz var. Söz verdiÄŸimiz hizmetleri bir, bir gerçekleÅŸtiriyoruz. Memleketimize daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek için, garaj filomuzu güçlendiriyor. Memleketimizin eksiklerini tamamlıyor ihtiyaçlarını gideriyoruz.

 

İŞTE YENİ ARAÇLAR

İlk altı aylık dönemde yaptığımız çalışmalar sonucunda, çeÅŸitli kurum ve kuruluÅŸlardan Belediye araç parkına hibe yoluyla birisi sıfır kepçe olmak üzere toplam dört aracı hibe yoluyla kazandırdık.

1. Kazıyıcı Yükleyici İş Makinası (2025 model kepçe)

2. Damperli Kamyon (eski model)

3. Toyota Kamyonet (eski model)

4. Binek otomobil (eski model)

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Çevre, Åžehircilik ve İklim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanlığından yaklaşık 4 milyon TL deÄŸerinde sıfır İş makinasının İlçemize kazandırılmasında destek olan baÅŸta CumhurbaÅŸkanımız, Genel BaÅŸkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOÄžAN’a, Bakanımız Sn. Murat KURUM'a, Milletvekilimiz Sn. Mustafa KAPLAN'a ve İl BaÅŸkanımız Sn. Engin PEHLİVANLI’ya ÅŸahsım ve memleketim adına teÅŸekkürlerimi arz ederim. Ayrıca eski model damperli kamyon hibe edilmesi konusunda Gaziantep Åžahinbey Belediye BaÅŸkanı Sn. Mehmet TahmazoÄŸluna ve dostum Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Sn. Cuma Güzel’e, Kamyonet ve binek aracın hibe edilmesinde Tarım ve Orman bakanlığında bürokrat dostlarıma kalbi teÅŸekkürlerimi arz ederim. İlçemize, memleketimize hemÅŸerilerimize hayırlı uÄŸurlu olmasını dilerim.” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir