En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yemek yarışması

Yahşihan’ın unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini tekrar gün yüzüne çıkarmak amacı ile “GastRota Yahşihan” isimli yemek yarışması başlıyor.
Bu haber 347 kere okunmuş. 10.11.2021 Çarsamba 19:10

Yahşihan’ın unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini tekrar gün yüzüne çıkarmak amacı ile “GastRota Yahşihan” isimli yemek yarışması başlıyor. Yahşihan Belediyesi ve Podium AVM tarafından organize edilecek yarışmaya başvurular başladı. Birinciye ödül 10 bin lira.

 

YARIŞMA YAPILIYOR

Kırıkkale şefini arıyor. Yahşihan Belediyesi ve Podium Alışveriş Merkezi işbirliği ile ‘Kırıkkale Podium’da Şeflerini Arıyor’ sloganı ile yöresel yemek ve gastronomi yarışması düzenlenecek. Gast Rota Yahşihan’a 9 Kasım’da başlayan başvurular 16 Kasım’da sona erecek. Yarışmada 1.’ye 10 bin lira, 2.’ye 5 bin lira ve 3.’ye de 2 bin lira ödül verilecek. Podium Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek yarışma için 17-18 ve 19 Kasım’da seçmeler yapılacak. Yarışmanın jüri heyeti; Gastronomi Şefler Federasyonu Divan Başkanı Hüseyin Şipal, Guinnes Rekortmeni Şef Mahmut Dolmacı, Akademisyen Dr. Aylin Nalçacı İkiz, Gazeteci Murat Bulut ve Yahşihan Belediyesi’nden Seda Kapsuk’tan oluşuyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir