En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşlılara ziyaret

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'in talimatları doğrultusunda Kırıkkale'ye bağlı toplam 196 köy ce mahallede yalnız yaşayan ve 75 yaş üzeri olan 101 vatandaşa...
Bu haber 459 kere okunmuş. 01.03.2021 Pazartesi 17:32

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'in talimatları doğrultusunda Kırıkkale'ye bağlı toplam 196 köy ce mahallede yalnız yaşayan ve 75 yaş üzeri olan 101 vatandaşa İçişleri Bakanlığının belirlemiş olduğu kısıtlama günlerinde Kırıkkale İl Jandarma komutanlığınca ziyaretler gerçekleştirildi.

 

 

ZİYARETLER YAPILDI

Covid-19 salgını tedbirleri de dikkate alınarak 2021 yılı başından itibaren yapılan ziyaretlerde rutin devriye görevi icra eden Jandarma ekipleri yaşlı vatandaşlara yalnız olmadıkları hissi verirken, bir takım taleplerini de alarak Kaymakamlıklar aracılığıyla giderdi. Kırıkkale genelinde sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu  günlerini kapsayacak şeklide 26-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen ziyaretlerde özellikle kış dönemi nedeniyle sobadan çıkan karbonmonoksit gazı zehirlenmelerine karşı yaşlı vatandaşlar uyarılmış ve gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Yaşlı vatandaşlar Jandarmanın zaman zaman yapmış olduğu ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir