En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yahşihan’da makam töreni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, makam koltuğunu Yahşihan Namık Kemal İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Zeynep Rana Yeşilyurt’a bıraktı.
Bu haber 489 kere okunmuş. 23.04.2019 Salı 18:27

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle makam koltuğunu Yahşihan Namık Kemal İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Zeynep Rana Yeşilyurt’a bıraktı. Başkan Yeşilyurt, “Bağımsızlığımızın, demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin öncüsü ve güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. Yıldönümünü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu. Yeşilyurt, makama oturduktan sonra bazı birim müdürlerini çağırarak, talimatlar verdi.

 

ÜLKEMİZİ YARIN SİZ YÖNETECEKSİNİZ

Başkan Osman Türkyılmaz ise; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiş dünyadaki ilk çocuk bayramıdır. Sizler ilmin ve aklın ışığında en iyi eğitimi alarak gururumuz, ümidimiz, güvenimiz ve geleceğimiz olacaksınız. Yarın ülkemizi yönetecek, milletimizi yüceltecek, milli egemenlik ilkesini sonsuza kadar yaşatacak temel güç kaynağımızsınız.”

 

DÜNYADA SEVGİ, BARIŞ VE HUZUR

“Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır. Bu bayram sizler için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür. Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve milli iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir