En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yahşihan'da yıkım başladı

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçenin kaldırımlarında ve yolun kenarlarında estetiği bozan ve kanuna uymayarak kiraya verilen iş yerlerinin yıkımını başlattı.
Bu haber 448 kere okunmuş. 28.06.2019 Cuma 18:29

İKİ İŞ YERİ YIKILDI

Yahşihan’da  kanuna uyulmayarak  yapılan iş yerlerinin yıkımına başlandı. Yaklaşık 3 aydır tüm iş yerlerinde yapılan denetimlerin sonuna gelindi. Yapılan tebligatların ardından ilçenin kaldırımlarında ve yolun kenarlarında estetiği bozan ve kanuna uyulmayarak  kiraya verilen iş yerlerinin yıkımına başlandı. İlk olarak Yahşihan Yeni Sanayi Sitesi girişinde alkollü içecek satışı yapan bir büfenin yıkımı yapıldı. Ardından ilçe merkezinde Emlak ve Su Müdürlüğü önünde ki manav yıkıldı.

 

TEK TEK YIKACAĞIZ

Yıkımın ardından basın mensuplarına konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şunları söyledi; “Seçimden önce vadettiğimiz gibi kaçak olan, ruhsatı olmayan veya işgal altında bulunun büfeleri tek tek yıkmaya başladık. Bu günde Yeni Sanayi Sitesi kavşağında bulunan ve uygun vaziyette olmayan büfe ile yıkıma başladık. Daha sonra Yenişehir Yurt-Kur Caddesinin sol tarafında bulunun tüm  büfeleri tek tek yıkacağız. Yurt-Kur Caddesinin sol tarafını yürüyüş ve bisiklet yolu yapacağız. Böylece bir dahaki seneye öğrencilerimize hizmet etmiş olacağız.”

 

TEBLİĞLER YAPILDI

Geçtiğimiz ay Yahşihan Belediye Meclisinde alınan yıkım kararlarının ardından firmalara tek tek tebliğler yapıldı. Yapılan tebliğlerin ardından 15 ila 30 gün süre verildi. Bu süre zarfından iş yerleri sahiplerinin ticari faaliyetlerini durdurması ve iş yerini kaldırması şeklinde uyarı yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir