En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vesayete karşıyız

Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili tartışmaların ardından bildiri yayımlayan 104 emekli amirale, tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale'de de sert tepkiler geldi.
Bu haber 334 kere okunmuş. 05.04.2021 Pazartesi 19:23

AÇIKLAMA YAPTILAR

Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili tartışmaların ardından bildiri yayımlayan 104 emekli amirale, tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale'de de sert tepkiler geldi. Memur Sen Başkanı Yasin Pekuz ve sendika üyeleri Adalet Sarayı önünde basın açıklamasında bulunarak 104 Emekli amiral hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular.

 

TEPKİ GÖSTERİLDİ

Memur Sen İl Başkanı Yasin Pekuz, grup adına yaptığı açıklamasında "Kendisini millet iradesinin üzerinde gören bir grup emekli amiral vesayet dönemlerine özlem duyan bir açıklama yayınladılar. Millete muhtıra verilen dönemlerden kalmış köhne bir zihniyetin hazırladığı bu açıklamayla, Silahlı Kuvvetler dâhil olmak üzere devletin kurumlarının milletin hizmetinde olmasından duyulan rahatsızlık açık edildi. Milletin inancından, iradesinden, medeniyet değerlerinden kopmuş, millete yabancılaşmış bir zihniyetin taşıyıcısı olan bu asker emeklilerinin aktif görevde oldukları dönemde neye hizmet ettikleri herkesçe bilenmektedir.

 

TARİHİN KİRLİ SEPETİ

Bu milletin bırakın açıktan darbe çağrısına, iradesine yönelik hiçbir vesayet imasına tahammülü yoktur.  Bu nedenle emekli de olsalar siyasete müdahale etme hastalığı nüksedenlere milletin sessiz kalması düşünülemez. Milletimiz, açıklamayı yapanlar ve yazanlar kadar yazdıranların ve yayanların da farkındadır.15 Temmuz’da kursaklarında kalan heveslerini FETÖ ayarlı açıklamanın satır aralarına gizlenmiş bir şekilde görüyor, kirli niyetlerini not ediyoruz. 15 Temmuz gecesi bütün vahşetiyle uygulanan ihanet planlarının milletimizin çelik göğsüne çarparak nasıl suya düştüğünü hatırlatıyor, bu açıklamayla aşikâr edilen kirli niyetlerin de aynı şekilde milletin maşeri vicdanında mahkûm edilerek tarihin kirli sepetine gönderildiğini, gönderileceğini ilan ediyoruz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir