En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Üye kaydına devam

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın üye kayıt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Parti yöneticileri üye kaydı için mahalle mahalle geziyorlar.
Bu haber 319 kere okunmuş. 26.12.2021 Pazar 12:39

ÜYE KAYIT ÇALIŞMASI

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın üye kayıt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Parti yöneticileri üye kaydı için mahalle mahalle geziyorlar. Soğuk havaya aldırmadan üye kaydı için ziyaretlerini sürdüren parti ekibi önceki gün yine bir çok kişiyi İyi Partili yaptı. Mahallelerde üye kayıt ziyaretleri için açıklamada bulunan parti yönetimi “Soğuk kar kış demeden üye  çalışmalarına son hız devam. Önümüzde ulaşmamız gereken bir hedef olunca çalışmak çok daha İYİ” bilgisi verdi.

 

SÜREKLİ BÜYÜYOR

Mahalle ve bir çok yerde üye kaydı için görüşmeler yapan parti yetkilileri, “Mahallelerde üye çalışmalarına devam ediyoruz. Gittiğimiz KOÇ ailesine ve diğer mahalle sakinlerine tatlı dilleri, güleryüzleri ve güzel manileri için teşekkür ederiz” dediler. Partinin üye kaydı ile sürekli büyüdüğüne işaret edilirken, bu konuda vatandaşların da büyük ilgisinin gözlendiği belirtiliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir