En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Törende ilginç teklif!

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu 9'ncu dönem mezuniyet töreninde 461 polis mezun oldu.
Bu haber 917 kere okunmuş. 31.05.2018 Perşembe 14:00

TÖREN YAPILDI

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu 9'ncu dönem mezuniyet töreninde 461 polis mezun oldu. Törende polis adayı Emrah Ersan, kız arkadaşı Tuğba Karıncalı'ya polis adayı arkadaşlarının da desteğiyle evlenme teklifi etti. Törene Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Sayğılı, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Selçuk Doğuş, il müdürleri ve öğrenci aileleri katıldı.

GÜNÜN ANLAMI ANLATILDI

Törende Okul Müdürü Selçuk Doğuş, 'Polis adaylarımızın görevini yerine getirirken hiçbir odaktan emir ve talimat almayacağınıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri yeni görev yerlerinize uğurlarken başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu ülke için fedakarlıkların en büyüğünü yaparak canlarını feda eden şehitlerimize Allah'dan rahmet diliyorum. Gazilerimizi saygıyla anıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
 

VALİ BİLGİ VERDİ
Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ise konuşmasında, 'Meşakkatli bir eğitimden sonra bugün mezun olmaya hak kazandınız. Tabii verdiğiniz emeğin karşılığı, döktüğünüz göz nuru ve alın terinin karşılığı ne kadar mutlu olsanız azdır, ama en az sizler kadar hatta sizlerden fazla bugün gururlu ve mutlu olan kişiler var. Birazdan tören bittikten sonra Türkiye'nin dört bir yanına görev yapmak üzere dağılacaksınız. Görevinizi yaparken ilk başta ben de dahil olmak üzere bütün bu milletin fertleri olarak yetişmemizde bizlere bu imkanları sağlayan kıt imkanlarıyla boğazından kesip bu güzel tesisleri bugüne kadar okuduğumuz bu okulları yapanlara teşekkür ediyoruzö diye konuştu. 461 polis adayının mezun olduğu Kırıkkale Meslek Yüksek Polis Okulunda mezun olanlar içinde dereceye girenlere ödül verilmesinin ardından ant içildi ve öğrenciler sevinçle keplerini havaya fırlattı.

EVLENME TEKLİF ETTİ
Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olan polis adayı Emrah Ersan, mezuniyet törenine gelen kız arkadaşı Tuğba Karıncalı'ya sürpriz yaparak evlenme teklifinde bulundu. Mezun olan diğer arkadaşlarının aniden açtığı pankartın ardından havai fişeklerin patlamasıyla ne olduğunu anlamaya çalışan Tuğba Karıncalı, bu coşkunun erkek arkadaşı Emrah Ersan tarafından kendisine yapılan evlenme teklifi olduğunu anlayınca çok şayırdı. Evlilik teklifini kabul eden Tuğba Karıncalı ve Emrah Ersan birlerine sarılmaları törene gelenler tarafından coşkuyla alkışlandı. Tuğba Karıncalı, 'Çok şaşkınım, çok teşekkür ediyorum. Hiç beklemiyordum. Çok şaşkın ve mutluyumö derken, Emrah Ersan ise, 'Burada beni yalnız bırakmayan devrelerime ve değerli misafirlere çok teşekkür ediyorum. Tuğba'yı çok seviyorum. Teklifimi kabul ettiği için çok mutluyum” dedi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir