En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TOKİ altyapısına onay

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçede TOKİ bölgesinin problemli alt yapı ve aktarma istasyonlarının yenilenmesi için onay çıktı.
Bu haber 587 kere okunmuş. 26.03.2020 Perşembe 14:04

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Bahşılı’da TOKİ bölgesinin sorunlu alt yapısı yenilenecek. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçede TOKİ bölgesinin problemli alt yapı ve aktarma istasyonlarının yenilenmesi için onay çıktı. Konuyla ilgili açıklamayı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yaptı. Başkan Tekin, bölgenin alt yapı sorununa çözüm olacak yenileme çalışması için ödenek onayının çıktığını duyurdu. Çalışmayla ilgili olarak çık yakında ihaleye çıkacaklarını belirtti.

 

BAŞKAN TEKİN DUYURDU

Başkan Tekin, “İlçemize Hayırlı Olsun,1.2.3.4. Etap Toki Bloklarındaki problemli altyapısının ve aktarma istasyonlarının yenilenmesi için ihale ödeneği şükürler olsun Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can, İl Başkanımız Nuh Dağdelen ve İlçe Başkanımız Güner Taş beyin katkılarıyla tahsis edilmiştir. İhale aşamasına geçildi, yakın zamanda işe başlanacaktır. Yaparsa ak parti yapar, durmak yok çalışmaya devam” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir