En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Teşekkür ve çağrı

Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, tüm belediyeler adına bir teşekkür mesajı yayınladı ve aynı zamanda da bir çağrıda bulundu.
Bu haber 544 kere okunmuş. 20.06.2020 Cumartesi 17:51

TEŞEKÜR ETTİ

MİHDER’in girişimleri sonucunda belediyelere gönderilecek 2020 Nisan, Mayıs, Haziran ayları için kesinti yapılmadığını belirten Başkan Mehmet Dönmez, Cumhurbaşkanı ve bu konuda kendilerine destek olan başkanlar ile ilgililere teşekkür etti. Belediyelerin bu girişim ile bir nebze olsun rahatladığını açıklayan Başkan Dönmez ancak Covid-19 salgını, depremler ve sel felaketleri nedeniyle de belediyelerin hizmet giderlerinin arttığını ifade ederek, gönderilecek paylardan 3 ay daha kesinti yapılmaması çağrısı ve önerisinde bulundu.

 

ÖNERİ VE ÇAĞRI YAPTI

Başkan Dönmez, “İller Bankası paylarından 220 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için kesinti olmadı. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Ancak, Milletçe girdiğimiz bu zor süreçte Covid-19, dezenfektan çalışmaları, bazı illerdeki sel felaketleri ve depremler belediyelerimiz için ortaya son derece zor bir mali tablo çıkarmaktadır. Belediyelerimizin İller Bankası ödeneklerinden 3 ay daha kesinti yapılmadan ödeme yapılması tavsiye ve önem arz etmektedir” dedi. Dönmez, bu konuda başkanlar, veliler ve il başkanlarının öneriye destek olmasını ve çalışma yapması çağrısında bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir