En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Temizlik hareketi

2008’de Estonya’da başlayan, Dünyanın en büyük sivil çöp toplama hareketi Let’s Do It! 18 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü...
Bu haber 194 kere okunmuş. 19.09.2021 Pazar 11:46

2008’de Estonya’da başlayan, Dünyanın en büyük sivil çöp toplama hareketi Let’s Do It! 18 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü dolayısıyla tüm Türkiye’de eş zamanlı büyük bir temizlik yaptı. Bu etkinliğe Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz destek vererek çalışanları ve gönüllerle beraber temizlik yaptı.

 

ÇÖPLERİ TOPLADILAR

2008’de Estonya’da başlayan, Dünyanın en büyük sivil çöp toplama hareketi Let’s Do It! 18 Eylül Dünya Çevre Temizlik Günü dolayısıyla tüm Türkiye’de eş zamanlı büyük bir temizlik yaptı. Bu etkinliğe Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz destek vererek çalışanları ve gönüllerle beraber temizlik yaptı. “Atıksız Bir Dünya” mottosu ile her yıl Eylül ayında Dünya Temizlik Günü gerçekleştiren Let’s Do It! Hareketi çöp körlüğünü yenmek ve farkındalık oluşturmak adına çalışmalarını yürütüyor. Her yıl Eylül ayında bütün Dünya’da eş zamanlı gerçekleşen Dünya Temizlik Günü ile birlikte çöp körlüğünü yenmek ve farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz düzenlenen etkinliğe destek vermek adına Yahşihan Belediyesi ekipleri ve gönüllülerle beraber 43 ilin kesiştiği çevre yolunun civarı ve Kızılırmak nehri kenarındakolları sıvayıp çevre temizliği yaptı. Etkinlikte derneklerle beraber gönüllülerde çöp topladı. Etkinlikte büyük emeği olan Let’s Do It Kırıkkale Temsilcisi Zehra Yılmaz’a Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından teşekkür belgesi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir