En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Taziye ziyareti yapılıyor

Birkaç gün önce vefat eden Murtaza Dönmez için aile büyüğü olarak MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez’e taziye için ziyaretçi akını yaşanıyor.
Bu haber 494 kere okunmuş. 06.09.2020 Pazar 01:02

TAZİYE ZİYARETİ YAPILIYOR

Kırıkkale ve Bahşılı ilçesinin tanınmış eşraflarından Murtaza Dönmez önceki gün vefat etmişti. Murtaza Dönmez için aile büyüğü olarak MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez’e ziyaretçi akını yaşanıyor. Mehmet Dönmez taziyeleri Bahşılı ilçesindeki evinde kabul ediyor. Dönmez’e taziye için siyaset, bürokrasi, esnaf, iş dünyası ve eşraf kesiminden bir çok kişinin geldiği ya da telefonla arayarak taziye dileklerini ilettiği gözleniyor.

 

AK PARTİ ZİYARETİ

AK Parti heyeti Mehmet Dönmez’i ziyaret ederek taziye dileklerini bildirdi. Dönmez ziyaretle ilgili bilgi verdi ve “Ak Parti Kırıkkale Mv. Sayın Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Sn. Mehmet Saygılı, Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Sayın Murat Çaykara, Delice Belediye Başkanı Sayın Turgut Özdem, Çelebi Belediye Başkanı  Sayın Yaşar Elidemir, Bahşılı Belediye Başkanı Sayın Recep Zafer Tekin taziyeye geldiler. Allah razı olsun onurlandırdılar” dedi.

 

SİYASETÇİ VE GAZETECİ ZİYARETİ

Başkan Dönmez’i İyi Parti heyeti de ziyaret etti. Başkan Dönmez İyi Parti heyeti ve diğer ziyaretçilerle  ilgili olarak, “İyi Parti İl Başkanı Sayın Bülent Altınışık ve heyeti, Sayın Ömer Ulukul ve işadamı Ali Coşkun taziyeye geldiler onurlandırdılar Allah razı olsun” dedi. Gazeteciler de Başkan Dönmez’i ziyaret ederek taziye dileklerini ilettiler. Başkan Dönmez, “Kırıkkale Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sayın  Ramazan Çetin, Kanal Siyaset Sahibi Sayın İbrahim Yaman, Şair Sayın Müfit Aslan hoca taziyeye gelip bizleri onurlandırdılar Allah razı olsun. Kırıkkale Gazeteciler Başkanı Sayın Ercihan Çakmak ve Prof. Dr. Sayın Adnan Tezal bey taziyeye geldiler. Allah Razı olsun onurlandırdılar” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir