En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Taşkın'ı konuştular

TSO’nun Mayıs ayı Meclis toplantısı Ömer Akçelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının gündem dışı konusu MKEK Genel Müdürü Taşkın’ın istifası oldu.
Bu haber 932 kere okunmuş. 29.05.2018 Salı 13:36

MİZAN ve BÜTÇE GÖRÜŞÜLDÜ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısı Meclis Başkanı Ömer Akçelik başkanlığında TSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak Genel sekreter Ahmet Şerbetçioğlu’nun okuduğu Yönetim Kurlu Faaliyetleri görüşüldü. Nisan 2018’e ait mizan ve bütçe gelir-gider izleme tablolarının okunarak görüşülmesinin ardından odanın exper ve bilirkişi listesinin oluşturulması konusu görüşülerek listenin bir sonraki toplantıya kadar hazırlanıp Haziran Meclis toplantısında oya sunulmasına karar verildi.

 

GENEL MÜDÜRLÜK GELSİN

Toplantının olağan bölümünün tamamlanmasının ardından gündem dışı söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı konuşmasında Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü Ahmet Taşkın’ın istifasının Kırıkkale ve ülke için çok büyük kayıp olduğunu ifade etti. Taşkın’ın Kırıkkale için çok değerli bir genel müdür olduğunun altını çizen Varlı, bu istifayı hiç doğru bulmadıklarını hatta istifayı durdurabilir miyiz diye girişimlerde de bulunduklarını söyledi. Taşkın’ın bugüne kadarki genel müdürler arasında MKE Genel Müdürlüğünün Kırıkkale’ye gelmesi fikrini benimseyen tek isim olduğuna vurgu yapan Varlı, TSO olarak Genel Müdürlüğün peşini bırakmayacaklarını, Kırıkkale’ye getirilmesi için gereken herşeyi yapacaklarını ifade etti. Yönetim Kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgi de veren Varlı, henüz proje aşamasında olan Kırıkkale TSO ve MÜSİAD Kırıkkale Şubesi önderliğinde Silah OSB’de kurulması planlanan İmalat işletmesi ile ilgili de detayları paylaştı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir