En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tarımsal toplantı

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programı kapsamında, İl Proje Değerlendirme Komisyonu (İPDK)...
Bu haber 237 kere okunmuş. 09.02.2022 Çarsamba 17:46

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programı kapsamında, İl Proje Değerlendirme Komisyonu (İPDK); Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara Başkanlığında, İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz’ın ve komisyon üyelerinin katılımlarıyla toplandı.

 

TOPLANTI YAPILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programı kapsamında, İl Proje Değerlendirme Komisyonu (İPDK); Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara Başkanlığında, İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz’ın ve komisyon üyelerinin katılımlarıyla toplandı. Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Barış’ın konuyla ilgili sunumundan sonra, komisyon üyeleri tarafından başvurular değerlendirildi. Yapılan değerlendirme sonucunda 382 başvurunun olduğu ve bu başvuruların 175’inde eksik evrak olduğu tespit edildi. Evrakları eksik olan başvuruların evraklarını tamamlamak için başvuru sahiplerinin isimleri ve eksik evraklarının olduğu listenin İl Müdürlüğü web sayfası ve İl/İlçe Müdürlüğü ilan panolarında yayınlanmaları hususunda karar alındı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir