En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Susam ailesine yardım

Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Erdal Baloğlu, MHP İl genel meclis üyesi İlyas Canöz...
Bu haber 615 kere okunmuş. 02.07.2019 Salı 10:53

Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Erdal Baloğlu, MHP İl genel meclis üyesi İlyas Canöz, Balışeyh ilçe başkanı Cengiz Delice ve il yönetim kurulu üyeleri birlikte Balışeyh ilçesi Aydınşıh köyünde engelli evladı ile birlikte bir viraneyi andıran ve zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalışan, Meryem-Gazi Susam ailesini ve engelli oğlu Gazi Susam'ın engelli maaşının kesildiği iddasıdan dolayı ziyaret ettiler.

 

BALOĞLU ZİYARET ETTİ

Engelli evladı ile birlikte  çok zor şartlar altına yaşamaya çalışan  bu ailemizin oturmakta olduğu ev yıkılmak üzere olduğu ve bir an önce gerekli çalışmaların yapılarak Ailemizin daha güvenli ve sağlıklı bir ortama kavuşmalarını temenni ediyoruz. MHP il başkanımız Erdal Baloğlu ; Bu ailemizin sıkıntılarını gidermek için valimiz sayın Yunus Sezer bey ve ilgili kurumlarımız ile bizzat görüşerek bu ailemizin durumu hakkında bilgilendirip konunun takipçisi olacağız.''

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Hayat şartların düzelmesi için ve kardeşimizin yeniden maaşını alabilmesi için gereken girişimlerde bulunacağız. İl başkanı Baloğlu; Kırıkkale valimiz sayın Yunus Sezer'in konu ile yakınen ilgileneceğini ve her konuda hassas olan valimizin bu konuya da duyarsız kalmayacağını biliyoruz. Bu bağlamda sayın valimizin çalışmalarını yakınen takip ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Kırıkkale için  bulunmaz bir nimettir kendisidir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir