En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sungur Sungurlu'da konferans verdi

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Hitit Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Liderlik ve Etkin İletişim Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı. Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta bilgi ve tecrübelerini öğrenciler
Bu haber 1032 kere okunmuş. 20.04.2018 Cuma 16:18

LİDERLİĞİ KİMSEYE BIRAKMADIM

Babasının müsaadesini alarak aday olduğunu ve yüzde 58 ile Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini dile getiren Başkan Sungur, “Siyasete ve hayata bakışın bazen değişiyor. Belediyeyi teslim aldığımda Yahşihan içerisinde çok önemli işler yaptım. Bunları yaparken de çok fazla risk aldım. Kendi bölgemde liderliği kimseye bırakmadım. Bizi sima olarak bilmeseler bile isim olarak herkes tanıyor. 9 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum, fakat hakkı ile yaptığıma inanıyorum”

 

ETKİLENDİĞİM BÜYÜKLERİMİZ VAR

‘Örnek aldığınız bir lider var mı?’  sorusuna cevap veren Başkan Sungur, “Örnek aldığım liderler Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve babamdır. Siyasi anlamda etkilendiğim büyüklerimiz var. Kişi anlamında da yüzlerce insan ismi sayabilirim. Ben torunum ile sohbet ederken büyük bir insanla sohbet etmiş gibi oluyorum” diye konutu.

 

İNSANLARA TEPEDEN BAKMIYORUZ

Pazar günleri aile fertlerini bir araya toplayarak bir arada olduklarını dile getiren Sungur, “Her zaman diyorum ki asla geldiğiniz yeri unutmayın. Asla insanlara yukarıdan bakmayın. Biz Belediye Başkanıyız insanlar geliyor bize taleplerde bulunuyor. Ama biz asla insanlara tepeden bakmıyoruz. Sizler gençlik dönemlerinizin kıymetini iyi bilin. En güzel zamanlarınız okul zamanları” şeklinde konuştu.

 

TARİHİMİZİ BİLELİM

“Bizler sizleri ve sizden sonraki gelecek nesilleri düşünmek zorundayız” diyen Başkan Sungur, “Bu sıkıntılı günler Allah’a şükür geçecek. Liderler yüzyılda bir geliyor. Biz bu yüz yılı Mustafa Kemal Atatürk ile yakaladık. Recep Tayyip Erdoğan ile de devam ediyoruz. İnşallah yine aynı güçte ki liderleri çıkarmak Türk toplumuna nasip olur. Bol bol tarih ile ilgili kitapları okuyun ve tarihimizi bilelim”

 

İNSANLAR KÖPRÜ DİYOR

“Yahşihan’da 1905 yılında Abdülhamithan’ın talimatlarıyla yapılmış Kızılırmak üzerinde ilk demir köprüsü bulunuyor. Muazzam bir eser. 2 yıl öncede Vakıflar Genel Müdürlüğü bu köprüyü koruma altına aldı. Onun yanında da bir köprü daha var. Bizim için bir köprü ama tarihimiz açısından baktığımız zaman biçim için çok önemli. Benim kendi ilçemde ki insanlar köprü diyor. Dışarıdan gelenler ise muazzam bir eser olduğunu görüyor”

 

GENÇLERE FIRSAT VERİLMELİDİR

“Siyaseti bırakmayı düşündüğünüz oluyor mu?” sorusuna cevap veren Başkan Sungur, “Siyaseti bırakmak istediğim günler oluyor. Siyaset zor bir iş. Siyaset dosta tavsiye edilmemeli ama düşmana da asla verilmemeli. Allah’a şükür 9 yıldır siyaset yapıyorum. Herkese adil oluyorum. Hiç tanımadığım insanlar bile gelse elimizden geleni yapıyoruz. Siyaset zamanı geldiğinde ve insanın içerisinde siyaset heyecanı bittiyse bırakılmalıdır. Her şeyin bir zirvesi var. Belli bir yaş sonrası gençlere fırsat verilmelidir”

 

DOĞRU VE DÜRÜST İNSAN OLUN

Son olarak Başkan Sungur, “Her zaman dürüst olun, doğrunun yanında olun. Her şeyden başka memleketimizi sevelim. Bizim Türkiye Cumhuriyeti’nden başka sığınacak hiçbir yerimiz yok. Önce vatanımızı sevmeliyiz. Biz kendimizi çok sevmeliyiz ki ülkemizi çok sevmeliyiz. Sizlerden ricam önce milletinizi sevin. Doğru ve düşürt insan olun, gerisi gelir” diyerek sözlerini tamamladı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir