Su içme etkinliği - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Su içme etkinliği

Kırıkkale'de ilkokul öğrencileri, suyun insan sağlığı açısından önemine dikkati çekmek amacıyla vatandaşlara su dağıttı.
Bu haber 306 kere okunmuÅŸ. 20.10.2022 PerÅŸembe 18:37

ETKİNLİK YAPILDI

Mustafa Necati İlkokulu öÄŸretmen ve öÄŸrencileri, düzenledikleri "Su İçme Alışkanlığı Kazandırma EtkinliÄŸi" kapsamında, Zafer, Ankara ve Hürriyet caddelerinde yürüyüÅŸ gerçekleÅŸtirdi.YürüyüÅŸte suyun önemine dikkati çeken döviz ve pankartlar taşıyan öÄŸrenciler, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaÅŸlara su ikram etti.Okul Müdürü Sabri Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, suyun insan saÄŸlığı için çok önemli olduÄŸunu, etkinlikle bunu bir kez daha hatırlatmak istediklerini söyledi.Sınıf öÄŸretmeni Adem Canarslan da 4 yıldır projeyi uyguladıklarını ve geleneksel hale getirdiklerini belirtti.

 

2 LİTRE SU İÇİLMELİ

Topluma su içme alışkanlığı kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Canarslan, "Su hayattır. İnsan susuz 3 gün kalabiliyor ama açlığa 20 gün dayanabiliyor. Dolayısıyla toplumumuzda su içme alışkanlığı az olduÄŸu için böyle bir proje hazırladık. Bu kapsamda, vatandaÅŸlarımıza 3 bin bardak su ikram edeceÄŸiz." diye konuÅŸtu.4. sınıf öÄŸrencisi Furkan UygurtaÅŸ ise su dağıttıklarını ve çok eÄŸlendiklerini anlatarak, herkesin günde 2 litre su içmesi gerektiÄŸini kaydetti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir