En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Son bir adım kaldı

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ın seçim çalışması mahalle toplantıları, gurup toplantıları ve mahalle gezileri ile devam ediyor.
Bu haber 66 kere okunmuş. 05.03.2024 Salı 19:30

MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal’ın seçim çalışması mahalle toplantıları, gurup toplantıları ve mahalle gezileri ile devam ediyor. Önal, önceki gün yine mahalle mahalle gezdi ve toplantılara katıldı. Toplantılarda Kırıkkale’nin sorunlarını anlattı ve çözüm yollarını da söyledi. Sosyal medya hesabından da projelerini açıklayan Önal, mahalle sakinlerine de projelerini anlattı. Önal, “Yuva Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik.

 

SON BİR ADIM KALDI

Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Bir başka mahallede apartman toplantısına katılan Önal, “ Vatandaşlarımıza bir araya gelmeye devam ediyoruz. Yoğun ilgi ve katılımla mahalle toplantılarımızı mitinge çeviren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Birlikte başaracağız” dedi. Önal projelerini de açıklayarak, “Hayallerimizi, projelere dönüştürdük. Son bir adım kaldı” açıklamasında bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir