En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şimşekler’e Başkan oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grubu şampiyon olarak bitirerek bir üst lige çıkma başarısı gösteren...
Bu haber 471 kere okunmuş. 20.08.2020 Perşembe 18:11

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grubu şampiyon olarak bitirerek bir üst lige çıkma başarısı gösteren Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da başkanlık değişimi yaşandı. Yeni başkan Kırıkkaleli iş insanı Veli Uça oldu.

 

 

BAŞKAN OLDU

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında son maçlara doğru iptal edilen futbol liginin adından sezonu birinci sırada tamamlayarak şampiyon olan Kırıkkale Büyük Anaodulspor’da başkanlık değişimi yaşandı. Daha önceden başkanlık görevinde bulunan Ali Rıza Koçoğlu’nun yerine iş insanı Veli Uça getirildi. Uca, önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede tek aday olarak seçime girecek.

 

BİZİM SEVDAMIZ

Futbol yönetimi, Başkan Uça ile birlikte ilk toplantısını kulüp tesisinde gerçekleştirdi. Kendisine bu görevi layık görenlere teşekkür eden Uça, “Doğup büyüdüğümüz ve ekmeğimizi kazandığımız topraklarda şehrimizin takımına hizmet etmek bizim için büyük onur ve gururdur. Küçüklüğümüzden bu yana Kırıkkalespor bizim hep sevdamızdadır. Şehrimizin takımını inşallah el birliğiyle daha üstlere çıkarmanın mücadelesi içerisinde olacağız. Takımımız için gayretimiz sürecektir” dedi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Uça, “2020-2021 TFF 3.lig Futbol sezonun ilk toplantısı yeni yönetim kurulu başkanımız Veli UÇA öncülüğünde gerçekleştirerek başladık. Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yeni sezonun çalışmaları ivedi bir şekilde devam etmektedir. İnanan şehrin inanan çocukları sloganıyla her yerde mücadele veren ve takımını desteklemekten asla yorulmayan herkesin yanında olacağız. Şehir adına, takım adına artık çok güzel işler ve başarılara imza atmanın vakti gelmiştir” şeklinde konuştu. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir