En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Servislere denetim

Kırıkkale Belediyesi Ulaştırma Zabıta ve trafik ekipleri ve belediye makine mühendisleri tarafından 352 okul ve servis araçları denetlenmeye başlandı.
Bu haber 612 kere okunmuş. 24.09.2018 Pazartesi 11:17

DENETİM YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi Ulaştırma Zabıta ve trafik ekipleri ve belediye makine mühendisleri tarafından 352 okul ve servis araçları denetlenmeye başlandı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından okul servis araçlarına yönelik trafik ve zabıta ekipleri öğrenci servis taşımacılığı yapan araçların denetimini gerçekleştirmeye başladı. Okul güzergah, src, psikoteknik, bakım onarım formu, belgelerinin bakılarak, dur levhası, emniyet kemeri, araç yangın tüpü, ilk yardım çantası, okul taşıtı yazısı kontrolleri yapıldı.

 

DENETLEME BİLGİSİ

Bu uygulamada trafik güvenliğinde toplumsal duyarlılığın artırılması, başta öğrenciler olmak üzere, her gün trafiğin içerisinde yer alan anne-baba ile aile bireylerinin, trafik güvenliğine yönelik farkındalıklarının arttırılması hedeflendi. Aynı zamanda trafik zabıta ekipleri okul servis araçları denetimlerinde, servis aracı şoförü, rehber personel ve öğrencilere yönelik okul servis araçlarında dikkat etmeleri gereken hususlar ve uymaları gereken kurallar hakkında bilgilendirme yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir